Kan jeg lage mine egne maler?

Her finner du informasjon om hvordan du kan bruke malene i systemet.

Under "Maler" i menyen til venstre kan du se alle de maler som Grønn Jobb tilbyr. Hvilke maler som er tilgjengelige baseres på hvilken bransje selskapet tilhører og hvilke produkter du har kjøpt fra Grønn Jobb. En mal kan for eksempel brukes når du gjennomfør en vernerunde, revisjon, risikoanalyse, sjekkliste, onboarding eller offboarding. Da vil malens punkter vises, isteden for at du må fylle ut punktene selv.

Alle malene som du finner under "Grønn Jobb sine maler" er automatisk tilgjengelig i de ulike arbeidsprosessene . Du trenger ikke lagre malen til "Mine maler" for å bruke den.

Du kan ikke lage nye maler selv, men du kan redigere innholdet i de maler som finnes hvis det er ønskelig. Hvis du ønsker å endre innholdet, eller deaktivere en mal sånn at den ikke lenger kommer opp som alternativ i arbeidsprosessen, må du først lagre den. Klikk på malen du ønsker å endre og klikk deretter på "Lagre". Nå vil malen i stedet vises under "Mine maler" og stå som deaktivert. Hvis du nå klikker på malen og deretter på "Rediger" vil du kunne endre innholdet i malen og sette den som aktiv igjen.

Hvis du velger å redigere malen vil eventuelle oppdateringer av malen fra Grønn Jobb ikke være synlige. Hver gang du velger å bruke malen i arbeidsprosessen den hører til vil dine endringer være en del av malen.

Når en mal brukes, i for eksempel en vernerunde, kan du alltid velge å legge til eller slette punkter fra den mal du bruker. Dette vil ikke påvirke selve malen, kun den vernerunde du arbeider med akkurat da. Malen vil da se lik ut neste gang du vil bruke den.