Hvordan fungerer menyvalgene for utstyr?

Her vil du lære hvordan registrering, tildeling og returnering av utstyr fungerer.

Registrere utstyr

Under "Utstyrsregister" i menyen til venstre finner du registeret over utstyret som selskapet har. For å opprette et utstyr klikker du på "Ny". Det er kun admin-brukere og de roller som har innstillingen for utstyr slått på som kan opprette nye utstyr.

Datoene du velger for tilgjengelighet avgjør mellom hvilke datoer dette utstyret kan tildeles ansatte. Du må ikke fylle ut sluttdato dersom du ikke ønsker. Dette betyr at utstyret vil være mulig å tildele inntil du fyller ut en dato senere. Når datoen i dette feltet har passert, vil dette utstyret ikke lenger være mulig å tildele ansatte. Ansatte som allerede har utstyret tildelt vil ikke bli berørt og du vil fortsatt kunne returnere utstyret fra de ansatte.

Du må bestemme hvilken avdeling utstyret tilhører. Kun ansatte ved den avdelingen kan tildeles utstyret. Ved å velge "Hele selskapet" vil du kunne tildele utstyret til alle i selskapet, uavhengig av avdeling.

Når utstyret vises i listen kan du enkelt se i kolonnen for status hvilke utstyr som er aktive og kan tildeles akkurat nå. Ved å klikke på et bestemt utstyr får du også en oversikt over hvilke ansatte i selskapet som har dette utstyret akkurat nå. Her kan du også velge å tildele utstyret til en eller flere ansatte, eller returnere det.

Ved å klikke på "Rediger" kan du endre informasjonen om utstyret, men husk at dette vil da endre seg for alle som allerede har fått tildelt utstyret også.

Tildele og returnere utstyr

Tildeling og returnering kan altså skje under oversikten over selskapets utstyr, men Admin-brukere, Daglig leder og Avdelingsledere har også tilgang til siden "Vårt utstyr". Her får du en full oversikt over alt utstyr som er, og tidligere har vært, tildelt til de ansatte. Admin-brukere og Daglig leder kan se alle ansatte, og Avdelingsleder ser ansatte i sin avdeling. Her kan nytt utstyr tildeles ved å klikke på "Tildel" oppe til høyre. Utstyr kan returneres ved å klikke på ikonet for returnering til høyre i listen.

Oversikt over eget utstyr

Ved å klikke på "Mitt utstyr" kan alle ansatte i selskapet se en oversikt over det utstyr de har fått tildelt, og det utstyr som de hatt tidligere.