Hvordan legger jeg til mine ansatte?

Her finner du ut av hvordan du oppretter brukere til dine ansatte i systemet.

Når ditt selskap opprettes i vårt system lager vi en hovedadministrator. Denne får en epost for å aktivere sin konto, og kan deretter bruke systemet. Det er denne hovedadministrator som må legge til de andre i selskapet som skal ha tilgang til systemet. Dette gjøres ved å klikke på menypunktet "Mine ansatte" og deretter "Ny".

Når du klikker, vil du bli spurt om du vil opprette kun én bruker, eller flere. Hvis du velger å opprette kun én, må du fylle ut all ansatt-informasjon i syv steg. Dette er for eksempel hvilken type brukere, hvilke lisenser og hvilken stilling den ansatte har.

Velger du å opprette flere brukere samtidig trenger du ikke å fylle ut så mye informasjon om de ansatte. Du må fylle inn navn, brukernavn, lisenser og rolle, men all annen informasjon må den ansatte fylle ut selv når vedkommende logger in for første gang.

Du kan ikke lagre det du fyller ut her, så hvis du ikke fullfører og forlater siden, må du begynne på nytt neste gang.

Når du har fylt ut all informasjon og klikker på ferdigstill, opprettes brukeren eller brukerne i systemet og en epost for å aktivere kontoen sendes til epostadressen du har registrert. Nå har den ansatte 30 dager på seg til å verifisere brukeren sin og aktivere kontoen for å bruke systemet. Hvis den ansatte fortsatt ikke har aktivert kontoen sin etter 30 dager, kan du sende en ny aktiveringslink ved å klikke på "Aktiver E-poster". Nye lenker vil da bli sendt til alle ansatte som ennå ikke har aktivert e-posten sin. De som har aktivert brukeren sin vil ikke motta noen e-post.

Eposten sendes på norsk og ser ut som bildet under. Ved å klikke på teksten markert i grønt, vil du bli sent til vår nettside med ytterligere instruksjoner. Du må logge inn i nettleseren første gang, og deretter kan du logge inn i appen også.