Vem håndterer min fraværsforespørsel?

Les om hvordan saksgangen er satt opp for fraværsforespørsler.

Under selskapsinnstillinger kan administratoren velge mellom to alternativ for hvordan saksgangen skal fungere i selskapet. Det ene alternativet, som også er standardinnstillingen når systemet tas i bruk, betyr at alle fraværsforespørsler går til både Admin-brukere og nærmeste leder.

Den person som har rollen avdelingsleder i en avdeling vil få alle forespørsler fra ansatte i den avdelingen. Admin-brukere vil få alle forespørsler fra alla ansatte uavhengig av avdeling. En forespørsel kan altså godkjennes av flere personer.

Når den ansatte får varsling om at forespørselen har blitt godkjent eller avslått så vil de også se navnet på den som håndtert forespørselen.

Det andre alternativet som administratoren kan velge, betyr at alle forespørsler fra alle avdelinger skal gå til en og samme person, i stedet for til nærmeste leder. Admin-brukere får fortsatt alle forespørsler, sånn at den eller de også kan håndtere dem. Hvis dette er det alternativ som skal brukes i ditt selskap må innstillingen endres av administrator.