Hvordan eksporterer jeg mine data?

Finn ut hvordan du kan få ut dine data fra systemet

Start med å gå inn på menyvalget der dataen du vil eksportere finnes. Vil du for eksempel eksportere risikoanalyser går du inn på "Risikoanalyse". Nå vil du se listen med alle risikoanalyser og kan klikke på de tre prikkene til høyre rett over listen, velg "Eksporter" og deretter "Last ned som CSV". Vil du eksportere all data i systemet må du gjøre dette for hvert av menypunktene som du ønsker å eksportere dine data fra.