Nye funksjoner fra 17.03.23

Vi har sluppet versjon 1.2 av systemet vårt, og det betyr en rekke nye funksjoner og ny layout.

Sammendrag

• Ny layout i Fagbank
  • Flerselskap
  • Lesebekreftelser
  • Statistikk dashboard

Kort forklart

Vi har nå lansert en helt ny layout for Fagbank, med enklere sider og færre kategorier sånn at det blir lettere for deg som bruker å finne frem. Du får også mer bransjespesifikk innhold og kan se hvilke kurs som er påkrevd for deg. Du som har Fagbank Leder kan nå også lese Fagbank Aktuelt direkte på web.

Skjermbilde 2023-03-16 kl. 21.51.25

Du som driver flere selskaper kan nå få HMS-system, Fagbank og BHT-portalen samlet på en bruker for alle selskap. Du får da tilgang til alle dine selskap uten at du trenger å logge ut og inn. Alt du trenger å gjøre er å velge hvilket selskap du skal jobbe i, oppe i menyen til høyre.

endre selskap.mov-low

Når du laster opp dokumenter i Mitt selskap kan du nå velge om dine ansatte må bekrefte at de har lest det. De ansatte vil da få en varsling og du kan ha oversikt over hvem som lest og ikke.

lese

Du som har kjøpt HMS-systemet får nå et dashboard med statistikk over avvik, vernerunder, risikoanalyser og revisjoner.

stat