Hvordan finner jeg de ulike produktene jeg har kjøpt?

Her forklares hvordan du navigerer mellom de ulike digitale produkter du har kjøpt fra Grønn Jobb.

Mitt selskap

Alle kunder som kjøper tilgang til noen av Grønn Jobb sine digitale løsninger får tilgang til Mitt selskap.

I Mitt selskap kan du som kunde:

• Legge til ansatte
  • Legge til avdelinger
  • Legge til kontakter
  • Legge til prosjekter
  • Lage organisasjonskart
  • Lage oppgaver
  • Lage mapper og lagre dokumenter
  • Bruke sjekklister
  • Se hvilke maler du har tilgang til
  • Endre innstillinger for selskapet og roller
  • Håndtere lisenser

Navigasjon mellom produkter

Fra Mitt selskap kan du bytte mellom dine produkter i menyen oppe i det venstre hjørnet. Ved å klikke på meny-ikonet ser du alle produkter og kan klikke på de som du har tilgang til.

Velger du HMS-system kommer HMS-systemets menyvalg vises i menyen til venstre og du kan enkelt og raskt navigere mellom Mitt selskap og HMS-systemet uten å bytte modul. Velger du å gå til Fagbank kan du navigere tilbake til Mitt selskap ved å klikke i den samme menyen i Fagbank.